-2.4 grader – har snöat ca 5 cm och snöar mera + blåser kraftigt = snöstorm – vattenstånd Blåsjön 431,23.

Vädret… nederbörd i olika format vatten eller snö, och i stort sett varje dag och en del dygn hiskeliga mängder plus som salt i såren denna kraftiga vind som bara vilar tillfälligt någon dag för att se komma igen.

Gårdagens hällregn ett dygn packade snön, öppnade bäcken bredvid huset och gjorde isgata överallt där vi skottat okul. Nu bara hoppas att denna snö brinner fast på isen så halkan försvinner. Nu vänta ut snöstormen för sen ut och flytta det vita. Om någon undrar om vi är less på detta väder är svaret Ja.

Här SMHI:s framtid prognos för Stora Blåsjön … hiskeliga mängder nedfall bara hoppas på att formatet ej är flytande.
Kvällsbild blåsigt.. några dagars putsning av snödrivorna