Dagens morgonbild.

-9 grader – blå himmel och sol på G – vind NNW 0.5 m/s – vattenstånd Blåsjön 434,79 lite på väg ner men enligt jämförelsen högt.

Lyssnat på radio och hört om klimatmötet, blir skräckslagen inte på grund av mötet utan på grund av Sveriges representant MP Bolund. Kan ge mig fa… på att han genom att utlova massor med pengar från vår statskassa AB Sveriges börs, förkortat mötet några dagar och fått många klappar på axeln av de som slapp betala. Denna förmodade spekulerade penningflöde störst effekt är att snabba upp det Svenska folkmordet på glesbygden eller mer precist formulerat utrensningen av fast boende i glesbygd. Någon betalar och någon är de som är beroende av bil, pensionärer, sjuka, barnfamiljer, boende med nedmonterad infrastruktur, boende i den kalla delen av Sverige när elkostnader stiger, listan kan göras lång de enda som ej berörs är de som fattar BESLUTEN.
Bara hoppas att jag har fel ingen gladare än den bak tangentbordet.
Kan fortfarande trots ålder och livserfarenhet inte sluta förvåna mig att bak hotorden Klimat, Mångfald, Rasist/Rasim kan man ostraffat göra det mest ologiska oemotsagt och till och med betraktas som klok.

En ensam svan på Blåsjön
Männen i mitt liv Moon, Ronny, Bajan och lille Sky?

Efter vår promenad så måste jag bara ut med sparken, sagt och gjort fram med sparken och med Moon som kompis ut på en korttur.
Ett ensamt rådjur ner mot sjön såg vi. Sparkföret är helt fantastiskt – 6 grader och vindstilla.