8 grader – svag vind – mulet – blött ute sen tidigare regn

smileybilden vill inte DATORJÄ………

Nu är renoveringen av köksdelen i stuga 1 klar.
När jag kom ner dagen efter platt isättningen och allt hängde där det skulle kände jag mig som Zlatan efter ett hattrick, finns nämligen i mitt bakhuvud en scen ur en komedi som bitit sig fast nämligen några som tapetserade vilket blev bra som attan men dag 2 när de kom in i rummet hade tapeten ramlat ner

Datorn ja……. den har jag gullat med – svurit åt -skakat – sneglat ut genom fönstret hela registret och det som inte kan sluta fascinera mig med datorer är att när det ser ut som mörkast då bara fungerar allt vet inte hur samma sak fast tvärt om när det går förbaskat gott då bara kommer en skylt med en massa jadajada som fullkomligt drar ner rullgardinen för den största optimist och med fullgod orsak.
Men principen är som alltid ”bestämma sig och sen göra det” kan man inte så nog lär man sig det under resan
Det som gjorde denna rensning av min dator extra jävlig var en missbedömning av mig, trodde i går i min enfald att det var datorn som var problemet men det var internet som låg nere så en sen natts arbete raderades av en knapptryckning när jag valde en återställningspunkt från början av ominstallationen.
Ca 1 minut efter knapptryckningen tog jag paddan och skulle kolla OOOOOPS där var inget internet hellre då insåg jag att jag skjutit mig själv i foten och skapat mycket mera jobb än vad som var önskvärt
håller på än…….