5,9 grader – har regnat rejält i natt och nu ett hällregn glömde att tillägga övermulet med låga moln
Lite bilder från den 30/8 en fantastisk dag på fjället lämnade alla ovattnade blommer , tvättkorgen, oklipppta gräsmattor, en pappershög som svajar instabilt plus några flera måsten för en dag på fjället med Falcsagans Blixtens avkommorna Furukollens Figo – Furukollens Brolle – Jaffa å Riska fyra hundar från två olika parningar
Riska var hunden som var i mitt snöre, Fia är hemma på rehab för sin skada och började löpa den 28/8 – skadan är nog läkt men varför chansa en gång till för den som gör samma misstag mer än en gång och förväntar sig annat resultat är dåligt rustad på huvudet vägnar.

Fikapausen med Maria Pauly och Jaffa (Riskas syster)

//RB med Furukollens Brolle och Furukollen Figo

Hundmatning nu på morgon Engelsetter Riska å Fia – Rysk eouropeisk laika Nikki – Öst europeisk laika Akira och Irlänsksetter Remkilens Raska tror sonen tycker att det saknas en stövare.
Å den rara hundjäv…….. som i natt har tagit alla skor och lagt dom runt huset på gräsmattan i hällregnet och troligen i pissat på mina kängor IGEN är inte min favorit hund i dag – kan tillägga att det är inte någon hund som bor här hos oss utan har ett par kilometers resa hit, vilket kräket inte har några problem med – snart så blir det ett ryskigt kärringgiller på bron hundanpassat….