10,5 grader – mulet – svag vind

Vi har haft flera dagar av otroligt sommarväder nu under rippremiären .
Fia är på rehab för skadad klo och en muskelsmäll skulle sitta fint med löp på henne nu så det har blivit avklarat.

Mycket jägare lite jäktigt men trevligt enda smolket i glädjebägaren var köksavloppet som försvann så gårdagskvällen försvann oxå, men med högtryckstvätt och ett damrensband plus lite ovårdat språk så tror jag att problemet är löst .
Har oxå lärt mig att lita på tekniken trodde nämligen att högtrycken inte fungerade drog bak sprutslangen för att kolla , kan tillägga att det var inte ett smart drag speciellt när det var fullt med skitvatten i avloppsbunn…… Fy fa…….
Men en dusch med tvål å vatten sen i skick som ny, liten överdrift kanske men luktar väldigt mycket bättre

Ny dag nya äventyr