9,7 grader och det är varma grader – regnar – mulet/disigt – svag till obefintlig vind vilket är bra för båtfisket men inte för svidare eländet.

Jaha så fick man känna sig lurad och av en hundvalp, men en tänkande hund är alltid trevligt men kan vara lätt besvärligt emellanåt.

I förrgår när jag trodde att Akira hade svalt en strumpa så vattnade jag upp henne genom att lägga smaskens mat i vattenskålen och likt en get började hon då dricka för att få gobitarna. Kioskklockan ringer och jag går till jobbet, när jag kommer tillbaka ser jag att det är pinkat på golvet i köket på flera ställen.
Torkar upp och tänker vilken tur att man håller på med settrar för laikor är ena riktiga tokar att få rumsrena sen att det är på flera ställen reagerar jag inte på för jag har ju vattnat henne tidigare under dagen.

I går kväll lade jag ner några korvbitar i vattenskålen då får jag se Akira dricker en liten stund sen tar hon vattenskålen i munnen (fullstor rostfri vattenskål) och går omkring och skvimpar lite lagom med vattnet så att korvbitana blir kvar i skålen sen ställer hon ner skålen äter upp korven och går att sova. Kvarvarande vatten smakar ju lite av korven så det dricker de något mindre kluriga settrarna upp.
Jaha en hund som använder insidan tidigt brukar få sina ägare att både skratta gott och mellan varven slita sitt hår – så blir nog en intressant resa att följa