Jämtländsk högsommar 8 grader – gråmulet – blåser på rätt bra – regnar

En fin dag att röja i hemmet/kiosken och skapa balans i pappershögen, måste jobba framför lite så det kan bli lediga luckor

En av mina sockar borta stulen ur en sko som stod på skohyllan i lördagskväll när jag var ute på promenaden med settrarna = huvudmisstänkt Akira den vita och minns med förfäran Fia:s resa förra sommaren.
Letade sock tamme fa….. över allt till och med på hatthyllan men går inte att finna. Söndag morgon spyr Akira upp maten vilket inte har hänt tidigare då slår alla larmklockorna till i mitt huvud.
Ringer och skrämmer hundägaren – håller koll på Laikan ger henne lite mera mat med rejält med vatten – sen lite mera vatten med paraffinolja slukar allt med glädje.
Skitkoll under dagen / hundkoll / och nu 36 timmar senare fortfarande en glad matfrisk valp som busar med Riska så Phhhhhhuuuuuuuuuuuu ”Life is good”

Sensmoral numera går jag barfota utom när fjällkängorna ska på – sparar både tvätt och lortlaikor

Nu vilar busarna men kan inte annat än förundras över den vita Laikans gigantiska öron som ännu inte orkat ställa sig upp, förutom med en två tum två som stöd eller kraftig motvind