8,4 grader – har regnat så det är blött ute – måttlig vind – mulet med små blå hål

Jo om jag inte muttrar och svär över Telia så fungerar telefonen troligen eller så har jag inte upptäckt att den inte fungerar.
Men fungerar telefonen så ska en telefonsvarare hoppa in efter 4-5 signaler och berätta bland annat våra mobilnummer Mackes 070 318 27 52 och min 070 684 16 09

Annars en fin dag Lort Laikan har börjat när det är morgon ligga i sin hundbur och kurra som en katt fast på laikavis mycket mycket högre, hon har också en annan egenhet tuggar tomma matskålar som efterrätt eftersom hon har mjölktänder och skålarna är av rostfritt stål så håller skålarna.
Har aldrig och kommer aldrig att finnas på denna gård en matgladare glufs än lortlaikan
nu på förmiddagen tittade hon synnerliget lystet på en stuggästs soppåse hon till och med satt sig ner å var gullig för att få soppåsen. Jag BÄVAR för den dag hon kommer på hur man lägger omkull en soptunna för att smaka på buffén.

Ryssen larmade på laikavis nämligen högt och väldigt tydligt i natt klockan tre.
Macke vrålade tyst han ville sova å jag gick upp för en koll för hon larmar aldrig utan orsak.
Svart katt riktning klockan 12 på grannens gräsmatta var orsaken så bara krypa ner igen under täcket å drömma sött några timmar till.

De två sttrarna bara tid å ork kommer ska dammas av dressyrmässigt för nu har det inte varit träning på ett tag och teflonskallar glömmer lätt lite likt ……..
Nu har det varit lite hund måste ha lite balans annars mest fiske men få se vad Blåsjön levererar idag kan komma ngt stort