9,8 grader – vindstilla – mulet men höga moln – hungriga svidare som angriper .

Synd om flugsnapparen som bor i rönnen mittemot köksfönstret för hans fågelholk hade ramlat ner, den ligger på backen nedanför rönnen. förstår inte riktigt vad som hänt men får kolla i eftermiddag

Idag blir det att lämna tomten några timmar måste kolla ögonen så jag får rätt linser tillskickade, har egentligen inte tid men ibland måste man ta sig tid surt men sant.
Trodde klockan var 06.00 men hon visade sig vara 05,00 lite surt det oxå men nu är hundrana pinkade, bloggen skriven aldrig fel att ha tiden på sig.

Stömsunds resan gick fint och har klurat lite på dessa skor för fick tips om att dessa konstiga skor skulle vara bra för fötter/knän.
De ska stärka upp muskelaturen och ligamenten i fötter knän och ben, sen när Andres sport i Strömsund hade satt ner dom till halva priset då slår man till.
Kan tala om att det tog 20 minuter innan varje tå var i rätt fack och då använde jag alla konster och knep som finns och eftersom man var ensam hemma (gubben var ute på fisketur) kunde jag släppa lös den verbala frustrationen men det gick trägen vinner alltid.
Hundpromenad och lite gå hit och dit första intrycket riktigt sköna skor men jävliga att ta på

Ja så nu har man kollat ögonen och fått ngt starkare linser i morgon är det tandläkaren för koll.
Tidens tand tuggar gäller bara att hålla död och förruttnelse stången så gott man kan å framför allt i rätt ordning