-8,2 grader – mulet med genomslag av blått högt där uppe – svag till obefintlig vind – har snöat några flingor men ej mätbart.

Igår en tur i govädret på sjön med Aila och hundarna.
Imponerad av orken på lill tjejen men nästa gång ska det med en festis.
Jag är ju så van att vara med hundarna själv och då är det inget annat än visselpipan med och assistenten ska man vara rädd om.

Blev en skoter tur sen med settrarna och den sken dräktiga Riska blev helt plötsligt skoterberörd av min skoter och gick hem. Jaha bara att hämta henne och åka en tur med henne som passagerare sen stanna mitt ute på viken med skotern på tomgång och beundra alla skotrar som var på hemväg från fjället med henne på skotern sen gick det bra. Må ju säga att en sken dräktig tonåring är intressant i kvadrat nya infallsvinklar på det mesta för finns inga mallar för vad hon tycker och tänker när hormonerna har party men nu är det persilja i maten morgon och kväll

ÅÅÅ höll på att glömma Glad Påsk