11,7 grader – vindstilla och dimman har sänkt sig ner över oss.

Igår kom med posten ett brev från Embassy of Canada i Stockholm hmmmm tog telefonen och ringde dit för jag begrep ärligt talat ingenting. Fick prata men en man som både kunde Svenska och kunde förklara, jo de hade nog googlat på sin jakt på en Inger Långström som bott i Canada och skulle ha pension därifrån vilket inte var undertecknad.

För två dagar sen kom ett sms att min bil var klar för hämtning från Möllers bil Uppsala ab trevligt men har ingen bil där och har aldrig haft

Ibland kan tanken vara god men ordalydelsen blir lite fel. Denna skylt har jag använt hela sommaren om det varit flera uppdrag samtidigt och de som känner mig har inte regerat och nu har jag fått förklaringen var för folk sett så glatt överaskade ut när jag dyker upp när de har ringt huva så det kan bli.
, har jag lagt dit idag

Klockan 21:00 ops vilken otrolig tur att jag skulle ner i källaren.
Öppnade källardörren och hörde ljud av rinnande vatten då slank ett kraftfullt JÄVLAr ur min mun och jag rusade ner för trappen mot ljudet av vatten och i tvättstugan hade en vattenslag för utebruk sprungit läck någon hade inte stängt kranen efter användandet blött men hanterbart blött kom i tid PHU i kvadrat.
Undrar vad nästa mini katastrof blir eller har det vänt men den som lever får se…

Nu dricker jag sprit/strösocker/kokhett vatten smakar fan men ska bota min påbörjade halsont bläääää sen under täcket för att sova