-5,5 grader- måttlig vind- grå mulet dålig sikt och snöar som vanligt i denna av snö indränkta del av världen.
Gårdagen var underbar ingen nederbörd utan en vanlig dag utan nedfall tyvärr är det omöjligt att njuta länge för i går kväll började snöandet nedfallet har hitintills hållit sig till moderata 4 cm.

Efter många om och en del men började jag tapetsera i går kväll kul men men utanpåliggande kablar men L sväng sneda väggar och ett dumt val av mig som bestod i att inte dra ut eller plocka bort bröstlisten avslutade jag gårkvällens tapetserings pass utan leende men i dag är en bättre dag ……
Jo mitt val av tapet jag i ett nötskal- hade bestämt att rummet skulle vara vitt med vita panel vitt tak och vita tapeter.När jag kom till Rogers Färg och hittades en enfärgad mörkgrå tapet och naturligtvis blev en annan kär bild kommer