-21,4 grader grå mulet låga moln och ner ramlar några små snöflingor men glest emellan.
Klockan är 8:15 och nästan ljust ute yummmi.

Torsdag kväll sitter jag framför datorn surfar runt lite och blev lite nyfiken Södra Lapplands turistprojekts hemsida, riktigt snygg sida men vad i glödheta helvetet….. tror att andningsuppehållet var något av det längsta i mitt liv.
Förklaring följer…. Det dök upp ett företag i Blåsjön med otroligt väldigt likt företagsnamn som oss för några år sedan – mannen ifråga lyckades att få registrera företags namnet tack vare att han efter första avslaget från Bolagsverket på grund av både Företagslikhet och Branchlikhet läste på regelverket och ändrade verksamhetsbeskrivning från stuguthyrning till konferensverksamhet och nu fann inte bolagverket några förväxlingsbara hinder för vi är inte i samma branch längre så kunderna kan inte blanda i hop företagen.
Nu har han gått ett steg längre i sin kopiering nämligen egna jaktmarker och fiskevatten och det absolut värsta vår adress pl 600
Kan tillägga att jag har ringt och pratat med de som har ansvaret för hemsidan för vår adress är vår det kan ingen någonsin ta i från oss eller?????????????????????????