-15,6 grader vindstilla.

Gårdags kvällen ängnades åt att titta till en Garmin bilnavigator där skärmen fungerar men fungerar inte som pekskärm längre. Körde uppdateringar av mjukvaran gick fint men fungerade inte ändå, då reset tillbaka till fabriksinställningar inte de hellre, fram med skruvmejsel och in på youtube för att få vägledning och det fick jag av en bra video. Men men ingen himmel utan moln- tanken var att skruva isär den och ta ut batteriet för att sen sätta tillbaka – skruva ihop och trycka på on knappen enkelt men mjuka skitskruvar från det snedögda landet i öster satte stopp. Allt föll på en liten sista skruv som inte gick skruva upp runddragen av författaren själv. Har en reservplan för att få upp skruven men den föll av sig själv nämligen en droppe superlim på skruven sen sätt dit mejseln låt torka- skruva upp- problemet blir ju att om allt går gott och navigatorn börjar fungera så får sonen som är ägaren åka runt med en navigator med fastlimmad mejsel så det blev att lägga ner.

När jag ändå var i gång varför inte rensa i datorerna har backupen där uppe i molnet synkat och bra- nästa katastrof mina datorer är synkade med molnet båda vägarna så när jag tar bort så tar molnet bort kände att nåt var galet började kolla och hjärtstillestånd jäv… jäv…. det som inte fanns kvar på datorn fanns inte på molnet så går det när man inte läser bruksanvisningen.
Va less man blir så väldigt klantigt av mig och så mycket jobb som måste göras om, bara att börja men efter ett tag kom självförtroendet och livsglädjen tillbaka så jag började klicka runt i molnet förutsättningarna var de bästa kunde ju inte bli värre vilket ibland är ett guldläge. Hittade en funktion med återställningspunkt så allt löste sig bara en erfarenhet rikare (någon timma senare)