Klockan 11:00 är vädret följande -8,4 grader svag vind god sikt och snödjup 87 cm här nere på byn

Nu leker livet för oss här på Fjällcampen igen traktorn är tillbaka på banan.
Macke Tomas och Tobbe kämpade hela gårdagen för att blåsa liv i liket och nu brummar det som aldrig förr runt husen med en lycklig Macke vid spakarna. Som någon sa ” spelar ingen roll vem du är utan vilka vänner man har” Så stort tack till er för all hjälp ni ska veta att ni är väldigt mycket uppskattade.

Internet försvann i går kväll men efter en singnal ner till Bredbandsbolaget tog det 7 minuter så nu är man uppkopplad igen skönt.
Så vi lever i en instabil värld internet , el, mobil, tele inom dessa områden har det gått så långt att en acceptans har infunnit sig ibland oss att ok borta nu hur länge?? Det har på något sätt blivit smygande likt när man jobbar med en dålig jakthund efter ett tag gör man ofta misstaget att sänka kraven till individens presterande nivå märkligt hur det kan bli.
Har provat detta med nivå sänkning en gång för ett par år sedan och lärde mig väldigt mycket av det och om mig själv.
Lite bilder från idag en dag med goväder vi fick till och med se solen