-4 grader snöar svagt och har snöat i natt ca 2 cm.Nu i dag ska jag följa upp ett tips från Micke på att en mätsticka på snödjup finns på Erlands så dagens promenad ska ha sikta på mätstickan.Julen närmar sig känner ett stort lugn för livet blev så mycket enklare sen man slutade tro på tomten vid 50 och ställde in sig på att leva å må gott så gott man kan.Kan inte annat än dra på mun åt en själv och hur man blivit lite exempel här:……börjar och avslutar dagen med en drink, ……broddar alltid på skorna på mina promenader, ……tar på ”back on track” sockar när jag ska ut å gå……. Matar stegräknare varje dag men den lilla apparaten vill ha 10.000 steg innan han rapar och är mätt.Läser vad som är skrivet och inser att ett förtydligande är på sin plats för broddar och drink hmmm Drinken består av ett kosttilskott Fit Line Jag får energi och blir arbetsför av det och som biverkning sover som en klubbad oxe om nätterna vilket var i bland lite si och så med förut speciellt på sen hösten. en annan biverkning mina fötter har aldrig på många år varit så lite onda som i höst/vinter.I höst när man har gått på fjället hela dagar blev jag inte så sliten som jag brukar bli och det kan ju inte bero på att jag blivit yngresen om det jag dricker är bara potatismjöl blandat med citronsmak och en halv treo skiter jag fullständigt i för jag gillar vad det gör med mig.Macke tar oxå drinken och han känner sig piggare och framför allt minder ont i ryggen, smidigare när han ska upp på morgonen och mår bra helt enkelt

———————————————————————————————————

smileyDålig planering gick med hundarna till Erlands men hade lågskor med dubb så det blev kallt om bena i snön så snodde om…… Mickael var är mätstickan för snö någonstans på er tomt känns lite påfluget att smyga runt huset och leta lika bra att fråga?? smiley