0,0 blåser kraftigt betydligt kraftigare än i går har snöat under natten ca 3cm och snöar ännu en dag med skitväder att lägga till dom andra i denna höst om man tittar på yr.no för jag gillar blåst ännu mindre än vad jag gillar regn som jag inte gillar alls.

Nu är vinbärssaften gjord flaskorna står på parad på bron för att bli kalla innan de ska ner i frysen måste ju snåla på strömmen och varför inte använda naturen den finns ju där utanför dörren.
Vi har två unga energiska rävjägare hos oss gårdagen gav ingen räv men drev blev det men Mikkel är ingen lätt fångst och lägg till korta dagar .
Varje räv som blir bortagen är en stor gåva för rävskabben finns här Mathias skjöt en kraftigt angripen skabbräv för någon vecka sen och skabben smittar.
Alla tre hundarna här har blivit behandlade nu i sen höst den som hann få mesta problemen var lilla valpen men hon hade en släng av annan ohyra oxå som den inbinte ätare av gamla gnagarelik som hon är.

Hon går med tratt inne och äter antibiotika lilla raringen

Så håller tummarna för killarna och deras stövare att det blir god jakt och nedlagt räv.

Vädret just nu klockan 13:00 inge vidare blåser och kräksnöar.
Provade ringa med då fick jag tjiiii försökte felanmäla den fasta telefonen hos Telia på Internet då fick ja tjiiiii igen fungerar inte det hellre men driftsinformnationen fungerade hos telia HURRA!!!!!
Där står det att vi i Stora Blåsjön / Ankarvattnet får tillbaka den fasta telfonen i morgon 20111203 klockan 08.00.

Så ni som vill ringa till oss här i Nord västra hörnet av Jämtlands fjällvärld ring mobilen den fungerar fortfarande.