-5 grader stjärnklart mörkt.

I går hade vi dimma hela dagen så det blev bara en promenad med hundarna till Ica, men att gå med tre hundar och valpen har inte riktigt snappat hur man gör, gör att det stundtals blir lätt förvirrat men träning ger färdighet för oss alla.
I går kväll ringde telefonen och en man frågade efter mig, så jag tog luren och det var ngt surr om postkodlotteriet ååååå vad less man blir på desssa försäljare sen hade han en ngt skum dialekt så vartannat ord gick min hjärna förbi så humoristen i mig dog en snabb död fräste som en sur katt i luren men han tjatatde och vägrade sluta prata tänkte trycka bort surrpellen när ordet vinst drog in i mitt öra. ÅÅÅÅ va säg du????
Hoppla här har jag visst vunnit 2000 kronor en ursäkt och ett tack var ju på sin plats och det ficka han.
Har en lott/månaden sen flera år tillbaka fick ett brev för en månad sen då hade jag vunnit en extra lott i tre månader så min vinst var 2 x 1000 kr befinner mig i chock för brukar inte vinna på spel, gillar inte spel nästan avskyr spel och inte bara nästan om jag ska vara ärlig så detta var väldigt dubbelt för mig på flera sätt.

Internet en godispåse för otroligt smarta ideér ibland här har vi en sådan som jag fann på http://www.hundapoteket.se/ så mycket trevligar för hunden än den beprövade tratten. Håller på att göra en likartad av ett hundhalsband + Mattis socka + tyg, testar på valpen och om inte det funkar så ska jag prova skära ut ur en madrass.
Bild kommer här::::

En morgon mellan fjällenbild lite frostnupet på förmiddagen sen dimma sen sol