8 grader blåser blå himmel med grå & vita slöjmoln finvädersdag igen, men gräset växer och blev inget gräsklipp igår så idag måste det bli innan regnet som ska komma enligt yr lagom till älgjakten.
Barra hoppas att de har riktigt fel vill ha en finvädershöst ingen skithöst med regn blåst och dimma.
I går kväll var jag och Badtunnans Riska ute en tur uppe i berget men hennes frimodiga valpsök gjorde att vi drog oss ner till de oslagna och slagna ängarna nedanför vägen mot sjön. Gömde mig i höggräset men hon är en fena på att gå en rak linje där hon sett mig senast och sen fånga upp bakspåret till mig. Provade även uppe i berget att zicksacka sen lade jag mig i ett dike efter en stund kom hon som en basset hound fast med högre huvud i mina spår och i zickzack.
Nu är det ett måste att börja träna inkallning och de fina övningar som jag fick lära mig av Joakim Andersson för valprackarn blir fort större.

Sen är det en spännande dag i dag för två Falcsagan Blixten avkommor är på Saltfjället och tävlar för första gången i unghundsklass hoppas hoppas och håller alla tummarna för ett Tjoooooohooooo sms.