17 grader höga moln svag vind och häggen blommar.
smiley
Igår kom den älskade mobiltäckninge tillbaka så nu fungerar mobilen efter en dag minus tre veckors strul. Eller som jag tyckte till på en kundundersökning från Telia : Att om Telia fokuserade på sin produkt nämligen att leverera telefoni – ser till att matrialet fungerar då är en bra och trevlig kundtjänst överflödig. För jag fick nämligen en massa frågor om hur kundtjänsten fungerar men de fegisarna tordes inte ha frågor om det viktiga nämligen hur deras produkt fungerar. Tror Telia att kunden är dum?? Om en gäst hos oss inte får blid på sin tv och jag ler och är verbalt trevlig det är ingen hjälp av utan det viktiga är handlig fixa tv.n eller beställa ny om den är trasig och detta NUUUUUUUU inte sen

Igår kväll åska och lite regn men bara lite men strömlöst i några timmar.