4 grader blåser regnar riktigt skitväder idag igen och som grädde på moset inget internet igen efter gårdagskvällens internet tillbaka jubel. Men som sagt var, om telefonen fungerar så är vi bara ett samtal bort från att lösa stora problem och så blev det nu på morgonen en trevlig ung man på Bredbandsbolaget tryckte på några knappar och vips så är vi ”back in space”
HÄRLIGT.
Mobiltelefonin i vår del av byn är en tragisk sak som finns men till vilken nytta vete fa… för några vettiga samtal går det inte att ha bryter tappar täckning huva så om ni ringer och jag inte svarar så beror det inte på mig för mobilen finns med i byxfickan alltid.

Otroligt mycket harar har varit i farten nu i maj så blir det inte harpest så blir det kronår på hare i år, å bäva oss stackars setterägare som aldrig haft kontakt med långöra tidigare då blir det att få svart på vitt hur bra dressyren sitter eller satt.


Ryssen eller Nikki är inne i en hårlossnings period men går fint att kamma så blir inte mycket hår inne vilket storligen förvånar mig för det brukar bli drivor inne fastän man kammar ofta ännu ett pluss i kanten för Rysk europeisk laikarasen.