4 grader har regnat i natt blött ute och gråtrist blir nog en dag i 4:ans stuga med radion på och tankarna fritt flygande medans jag vårstädar stugan rätt avkopplande faktiskt.

Nu har vi varit till Helgum i helgen till Tomas/Marie. Det blev som att kastas in i framtiden med gröna gräsmattor och utslagna löv rätt fränt, fast trevligt sällskap och god mat toppad med ett Sundsvalls besök till Birsta med Ikea, Jula, Jysk, Clas Olsson var inte helt fel. Kontrasten från en stilla by i fjällen till att gå med en go vän på Ikea var otrolig men kan bara säga att kul var det och givande för nu har stuggästerna i stuga 3/4 fått soffkudde och sjöstugan fått en grå lampa att ha på köksbänken och solcellslampor till bryggan (monterat och klart av sonen).
Sen hittade jag i Ström låga Haglöfskängor till mig själv för tanken är att promenaderna längs vägen ska bli uppåt i stället här ska nämligen pustas och stånka för nu börjar uppladdningen av konditionen för hösten med Fia