-3,3 grader kraftig vind och snön kastas av vinden runt husen sikten när man tittar ut ner mot sjön är begränsad man ser lusthuset och skymtar träden vid stranden.
Kan lungt påstå att ut längtar man inte.
Snödjupet har packats ihop av det idoga regnet som vi har haft så från ca 70 cm har vi nu ca 55 cm men kung Bore fyller på men ny snö för fullt.

Nu några dagar har det inte blivit att träna varken för hundarna eller mig och verkar bli en vilodag idag igen för oväder eller halka tilltalar mig inte.
Idag så åker en av våra vänner nämligen Per W till Eva Perman och hämtar sin första engelsksetter från Borgflons kennel, lillkarlen som ska heta Hedlund ser väldigt fin ut på bilderna som ligger på Kennel Borgflons blogg

Trodde i min enfald här mitt på dagen att det höll på att bli bättre väder och de fyrbenta började kräva aktivitet så på med kläder och skor och ut i guds fria natur. Vi gick ner till stugorna så de fick rasa av sig en stund sen in i värmen och tryggheten inomhus.
Setter Fia börjar bli rätt uttråkad så i brist på annat blir det lite synstånd på småfåglarna runt fågelbordet Det har varit en skoterolycka i närheten av Blåsjön och ingen helikopter kan flyga i detta väder så vår fjällräddning har ryckt ut bara knäppa händerna hårt och hoppas på det bästa både för de inblande i olyckan och de som ska hjälpa