-8,1 grader, snöar, blåser lite och begränsad sikt för ser inte Svartåsen på andra sidan viken.

Idag ska det bli hundvård med kloklipp, klipp av hår under fötter och pälsvård av resten av pälsen på Fia och dyker Ryssen upp ska vi klippa lite klor där oxå, Ryssen gillade inte kloklipp i början men nu går det bra allt ska få ta sin tid.

Jag har börjat lägga lite mera tid på matlagning och försöker att laga fet mat och minska på kolhydraterna och det fungerar faktiskt för sötsuget som var som ett vrålande monster från att det blev mörkt ute till det var dags att sova har nästan försvunnit. Sen har jag ersatt många av de goda kaffekoppparna av te och en bunke Coleslaw i kylen är mums.
Detta handlar inte om att bli vacker utan helt enkelt att minska belastningen på mina fötter så att de håller. Planen är att bygga kondition under vintern med promenader, kälkkörning och skidåkning.
Sen när barmarksperioden kommer ska det avsättas tid till att gå både efter väg och kortare fjällturer uppför är bra och det har vi gott om behöver väl inte nämna att all aktivitet görs tilsammans med bästa vännen.
Allt detta är men siktet inställt på den 18/8 då Träningsdagarna för stående fågelhundar börjar för då startar det ljuva livet.
Börjar bli rätt rejält sugen på en setter till men det är Mackes tur så jag passar och ser vad han gör. Skulle vara fint med en till för löp/skador kan plocka många fina jaktdagar om oturen vill.
Nä nu lämnar vi framtiden och kliver in i nuet som är rätt bra oxå, lite mat och sen ska jag och Fia ut en tur med kälken