,.,. -10,2 grader snöat lite i natt ca 2-3 cm inget snökaos med andra ord.

Imorgon kommer Härdedalsköks snickare med några nya skåp och en drös nya luckor om inget går fel.Gläder mig massor och sen ska det bli så spännande att få se hur köket börjar att se ut eftersom det är ett K-märkt kök (kompromiss av två viljor)
Tog mig i kragen i går och plockade ur allt ur skafferiet och grundmålade insidan vilken skillnad från omålade plankor och brun unit så idag blir det först silikon i springorna sen måla varv 2.

Igår var det första dagen på inkörning av Ryssen, vi höll till nere på sjön ca 15 cm is med 5 cm snö ovanpå. Ryssen är en slipad slöfock för hon lärde sig blixtsnabbt att hålla linan sträkt utan att dra speciellt mycket var som hon tänkte låt setterskrället dra som inte begriper bättre. Eftersom mitt liv under det senaste året upptagits till stor del att överlista en stycken Ryss så lyckades jag igår få till 1-1 i gårdagens match:
Kortade av hennes lina med tre knutar hehehehe

Macke var en tur med skotern och provfiskade vid Mittiälva