,.,.-20,5 grader kallt
Gårdagens Ankarede julmarknad blev en hit som vanligt, mycket folk och så sagolikt vackert att det nästan var overkligt.
Blev tyvärr en snabbtur där nere för jag gillar inte att frysa och jag frös.
En förändring från tidigare år var att det fanns flera mat och fika försäljare men mina absoluta favoriter är Pille & Malins goda hamburgare sen är så klart Ankarede café ett säkert kort men Fia var med så då går man inte in och det var för kallt att knyta henne ute så tyvärr Anna´s goda kaffe får vänta till i sommar när de öppnar igen.

I denna istid gäller det att få tiden att gå och hålla latmasken stången så idag blir det koka svartvinbärssaft med rabarber och björksav. Sen medans saftmajan puttrar i köket på övervåningen ska jag slinka in och rensa kontoret och nu ska alla papper som inte är bra att ha eller måste ha bort.
Isen nere på viken ligger stabilt kvar och växer.