,..,. – 6,5 grader gråmulet, snöar lite men det är väldigt små flingor och som grädde på moset obefintlig vind.

Gårdagens jakt på bloggpojke blev inställd, skulle nämligen skriva ut en faktura från internet som ligger på autogiro och ngt hände med datorn helt plötsligt fungerade skrivar bufferten inte, en blå ruta och ingen utskrift alls. Började jävlas omstarter, ominstallationer av windows komponeter, plockade bort skrivare, körde plug and pray, laddade ner nya drivrutiner till skrivare va f…. nu är det färdig fjantat inget fungerar tar och skriver ut från kiosk datorn.Lallalalal glad i hågen för att kringått eländet för att ta det senare när blodtrycket lagt sig gjorde jag så. Resultat= samma.
Jappp då vet vi ngt i bredbandsbolagets sida för utskrift av fakturor tuggar isig och förändrar på gästdatorer.
Så efter 2,5 timmars jobb för ingenting gå till näst sista instans systemåterställning på två datorer.
Nu fungerar allt igen PHU.
Efter en promenad med Fia blev det göra klart det sista i stuga 3 så nu är allt OK där och dagen slut.