,.,. Idag kallt – 6 grader, svag vind och ljusgrå himmel.
jag trodde efter gårdagens i härdiga regn som nästan antog fastare form mot kvällningen att snö skulle finnas på marken idag men inte en flinga här nere, tittar man bort mot Norge så är de högsta fjälltopparna där vita.
Blåsjöfjället som man ser från vårat fönster är helt snöbefriat.

Idag är ju en ny dag å finväder så nu liten morgonpromenad med Fia när Macke kommer hem från morgonpromenaden med Ryssen, sen blir det nog en fjälldag med Fia för drömmen om en ripa i säcken kan inte uppfyllas vid diskbänken.
Återkommer i kväll.

Det blev en fjälltur med Fia ingen snö uppe på fjället på norrsidor vitt av frost.
Bra vind fast kall.
Skarpt för hundfötter så det blev sockar på framfötterna ganska tidigt.
Fia hade ett par kraftiga markeringar och följde några löpor men vi fann inga ripor idag, fast det bästa med idag var att nu börjar jag känna igen min hund söket börjar komma igen.
Just nu klockan 17,00 tvär kom det ett snöil så nu har vi 1 cm snö på backen här nere
sen slutade snöandet

Elektronik underbart eller???? I min gps Garmin GPSmap 76 CSx försvann plötsligt i torsdags den ilagda kartan. Jävlades säkert i 5 timmar i helgen som var, kartfan var som bortblåst och gps ville inte ta emot laddning av kartan från datorn hittade inget minne. Gav tillslut nästan upp för att ikväll på´n igen och döm om min förvåning nu finns kartan där allt fungerar.
Kan det vara så att sockspöket har gått på kurs och börjat ge sig på elektronik för min mobil tar pause när han vill numera oxå.