,., + 3 grader vindstilla med dimma som ligger tjock men bara att invänta solen när dimman lättar.

Fia äter sin medicin med förtjusning använder nämligen bregott metoden å den funkar som vanligt.
I går eftermiddag började skillnaden visa sig på Fia studsade lite på leksaker, rasslade i gruset när hon kastade sig runt hörnet på huset när jag kom ut å lite andra småsaker som gör att funderingarna kommer hur länge har hon gått med sin infektion för vissa av de saker hon börjar göra nu har hon inte gjort på länge.

Macke har smörjt den angripna golvlisten i hallen på övervåningen med bäckolja så att Ryssen ska slå bort tankarna på en slutavverkning.
Har beställt nya bäddmadrasser till sängen och EN NY TYGBUR TILL RYSSEN gäller bara att Macke har samvete att dra åt blixlåset på tygburen när det är kväll men kan hjälpa till för jag har inga problem med den arbetsuppgiften