,.,. -2,3 grader lite morgon dimma över sjön blårosa himmel så bara att tacka för här kommer ännu en dag av vackert väder.

Gårdagen var en fjällhärlig dag med ett som vanligt denna vecka härligt väder så lite höstfiske har varit på dagordningen i veckan + tog mig i kragen och planterade om mina totalt vanvårdade inneblommor ute i höstsolen kan inte annat än att beundra dessa växters kraft och vilja att överleva men nu ska det bli bättring nu ska de åtminstone få vatten regelbundet
Blåsjön är en väldigt speciell sjö stor mäktig och väldigt förtrollande när den ligger stilla och blank sen när vinden blåser kommer den andra sidan fram skoningslöst skrämmande ett av naturens yin/yang
Lite mera onödigt vetande här är vår rönn totalt nedtyngd av bär så sidensvansen får sig ett rejält kalas lite längre fram.