,., 4,8 nu på morgonen mulet kan börja regna kan låta bli svag vind.

Idag ska det packas för min å Fia´s resa till Ammarnäs och setterklubbens huvudprov.
Jag startar Fia fredag och lördag i öppen klass ska bli spännande och kul att prova tävla och sen blir det en möjlighet att se en massa hundar.
Sitter ju en del framför datorn och följer stående fågelhundars framfart och nu få se en del av dessa hundar live ska bli såååå nice.

Att vara på andra sidan som gäst i en stugby ska bara det bli riktigt roligt för vet ju inte riktigt hur det är, för är ju alltid den som hyr ut till gäster.
Där vi ska bo har en otroligt tevlig tjej som svarade i telefon kände direkt när jag ringde och frågade om stuga HÄR VILL JAG BO, sen blev det inte sämre av att hon ringde för ett par dagar sen och talade om stug nummer och att de kanske var borta när jag dök upp och om jag hade frågor så var det bara att ringa ett nummer detta är service det gillar vi så jag är redan en positivt inställd kund.

Macke tog Fia med sig i går de jagade på statens mark de fann lite fågel men inget med sig hem. Han verkade riktigt nöjd med henne.