,., Nu klockan 06,35 har vi 4,7 grader, blåser lite mulet har regnat i natt för vägen är blöt.

Gårdagen var fin på förmiddagen gick jag å Fia till fjälls.
Planen är ju varannan dag på fjället bygga kondis på både mig å hunden.
Vi knatade på och Fia börjar få tillbaka sitt gamla sök men fattas lite ännu men det kommer. Markeringar och stånd som hon själv löste ut men vi lyckades inte hitta fåglarna men möss och lämmel finns det gott om.
Sen efter en sovstund i fjellduken så sammanstrålade vi med Henrik (40 år i går),
Marie-Louise och Frank.
Nu fick ännu en gång gamla Bulan visa sin klass som vanligt var det hon som hittade fåglarna hon går inte stort eller fort men den rutinerade förståndiga näsan är med.
Den respekt man känner för gamla hundar som kompenserar sin slitna kropp med knivskarp jaktförstånd är jätte stor samtidigt finns därbak ett vemod för resan med en hund är inte lång så ett stor tack Bulan för att jag fick se dig jobba ännu en gång.

Kvällen avslutades med den årliga smörgåstårte träffen där vi mumsar smörgåstårta pratar hund och som alltid skickar vi en tanke till Ulla & Lennart med önska om allt gott ni är saknade av oss alla. Vi glömmer aldrig er rymmar stövaren som ville sitta på bron.

Nu har vi slambilen här känns alltid bra att tömma en extra gång på hösten känns tryggt sen ska vi oxå spola upp avloppsledningarna lite service skadar aldrig efter 20 års användande