,.. nu klockan 6,17 5,2 grader blå himmel vindstilla hög klar höstluft som är så lätt att andas.
Ännu en fantastisk fjälldag är i antågande å att det blir surströmming/röding middag i kväll
med väldigt goda vänner är inte hellre helt fel.
Denna middag är en gammal tradition som vi har haft i många år där vi tar vid där vi slutade för ett år sedan samtidigt som vi minns å saknar de som inte längre är med oss.

I går kom några ur fågelhundsgänget några kommer idag och resten i morgon sen är vi alla samlade för årets träningsdagar för stående fågelhundar.
I år får Fia inte vara med för hon löper så hon får vara hemma
Jag kommer att gå med några dagar, min följeslagare i år är moster (Falcsagans Bianca)
att få låna en annans hund är ngt av de största förtroende som man kan få så jag ska gör mitt absolut bästa att leva upp till detta förtroende.
Kan nog vara nyttigt för mig att lämna hjärtat hemma men ack så svårt första 100 meterna men min löptik ska vara hemma å ladda för bättre dagar.

Igår kom Mattis Astro så tekniska mor skulle låsa upp å lägga in kartan. Blir så förb… på mig själv om jag bara kunde stanna upp å tänka till och framför allt vänta till det finns tid att i lungn å ro göra saker men icke eftersom jag gillar att pekkla så kastade jag mig över uppgiften samtidigt som jag svara i telefon, kollar bokningar, jobbar i kiosken plus är lämpligt trött å seg Å mycket riktigt kan inte annat än gå fel å de gör det—–
Skriver in fel serienummer på Atron online å det blev inge bra men nu klockan 8,00 så ringer jag supporten på Garmin de brukar vara helt otroligt snabba å bra en av orsakerna till valet av Garmin nordic