4,3 grader i morse nu 4,2 å regnar å regnar å regnar blåser lite
Det blöta gräset växer för att inte tala om alla möjliga å omöjliga blad trodde faktiskt att i dag skulle det gå göra något ute men blir inte förvånad om skitvädret fixar till ännu en förspilld dag fa……… va less jag blir.

Men som sagt va det kan ju inte bli annat än bättre eller??????

nu är klockan 15,58 tänk er det regnar fortfarande.

Rapport från fiskekillarna i stuga 4 har kommit med vikingapost (e-post)

” Tjenare Inger!!

Grabbarna i stuga 4 båt nr2 här!!

Tänkte bara informera om att Örjan och henrik (Mr,flint och fröken rödtott) åkte up till stekenjokk iklädd regnkläder och utrustade med paraply för att titta på den fina utsikten istället för att som vi i båt nr 2 åka ut på sjön för att fortsätta fiska!! de mumlade något om att det var alldeles för kallt och blött i regnet när de for iväg !! Självfallet så har de väll gett upp då bror och spiggen plockat hem störst och flest fiskar i vanlig ordning!! Men vi delar ju så klart broderligt på fisken, någon måste ju föda deras familjer med….=P

Lägg gärna ut på bloggen!!

Tack för ett fantastiskt fint fiske och fina stugor!

Och ett trevligt bemötande =D

Vi kommer tillbaka nästa år.

//Bror & Spiggen (de enda sanna vikingarna i denna pstuga =P )


Inkom klockan 12.00 fortsättning följer ……..