-10 grader nu på förmiddagen, svag vind,
solen kan bryta genom snart med andra ord drägligt att vara ute.
Jag Fia å Ryssen har gått sjöpromenaden bra is och ca 3 – 7 cm snö på isenKänn riktigt kul med kiosken nu för nu är lergökarna borta och fiske sortimenten har vuxit riktigt bra speciellt balanspirksidan och förklaringen till det är nog att vi fiskar själva mycket med balanspirkar och mormyskor.
Ryggsäckar har vi börjat lite försiktigt med i somras även plånböcker är något som vi har breddat sortimentet på
Knivsortimentet verkar ha eget liv för det växer och det är väl en del av tjusningen med knivar att de kan varieras i det oändliga därför känns det också bra att kunna ha många olika typer av kniv.
Änn en gång har jag bevisat för mig själv att jag å kameran gillar varandra men bara utomhus inte inne undrar om det beror på att jag inte gillar att fota inomhus.