+6 grader morgon och ihållande häftigt regn kryddat med kraftig vind huva och fortsätter hela dagen till ingens glädje.


Lyckades i går att misslyckas med uppdatering av WordPress. Konsekvensen blev min blogg försvann, så nu gäller det att hitta rymlingen vid liv. Steg ett kontakt med support.
Har man inte jobb så skaffar man sig jobb.
Sensmoralen är: försök låta bli att fingra överallt en lärdom som aldrig går in hos mig……..

Dagen har tillbringats med dator/support/och som vanligt några egna idéer. Tills jag insåg att om jag så gör samma sak 20 gånger så är slut resultat likartad och det är bara en dåre som gör samma sak och förväntar sig ett annat resultat. Med den insikten plus en kopp kaffe blev livet mycket mera trivsamt. För Nu fungerar allt igen. Finns bara ett problem såg en epost om att man kunde installera några fina ? i WordPress och nu kliar det i både fingrarna och lill hjärnan att testa…….. Å vad kan gå fel????