11.8 – mulet – har regnat i natt förmodligen mycket, bäcken bredvid huset är stor och strid med vatten färgat av jord.
Dagens morgonbild.

Bild från i går när vi var på hemväg från Strömsund.
Nu blir det spännande om färgen är rätt till carporten, XL- bygg blandade efter att ha analysat en bräda. Mycket stök och några resor till Norge utan möjlighet att få rätt blandning men nu lyser hoppet i mina ögon? efter en tur till Strömsund på 36 mil.
I år har det gått troll i mina målningsprojekt, vädret en stor bromskloss, färgblandning sen 15 år med fungerande koder blir annan färg, färgen Beckers Tradition har de slutat tillverka så att få tag i den var inte lätt när vi behövde mera för att få klart påbörjade varv 1 och 2 bod och båthus.

När vi kom hem så hade Luleå blixt levererar 5 hinkar färg till båthus och bod??
Lyckan att se pallen med färg var grym, så nu gäller det bara att vädret kan börja bete sig☀️☀️☀️

Go och Glad Midsommar till er från oss ?☀️??